skip to Main Content

Pandomo

Flisijn is officieel dealer van Pandomo. Pandomo heeft de uitstraling van een natuursteen vloer, maar dan zonder de storende voegen. Daarnaast is een Pandomo vloer even sterk als een parketvloer van hoge kwaliteit.

Pandomo is leverbaar in elke kleur die u maar wilt. Het is zelf mogelijk verschillende kleuren naadloos tegen elkaar aan te leggen. Ook is het mogelijk om logo’s, bewegwijzering of andere elementen in de vloer te verwerken.

Kortom, met een Pandomo vloer haalt u een vloer in huis die niet onopgemerkt zal blijven, zowel in uw woonkamer of keuken maar ook in uw showroom of kantoor.

Pandomo muur

Maak van uw ruimte een eenheid. Dankzij Pandomo kunt u zowel de vloer als de muren dezelfde optische look geven. Een matte afwerking of juist een structuurafwerking, alles is mogelijk.
Een aantrekkelijke mogelijkheid is dat de oppervlakte reflecterend kan worden gemaakt, zodat de lichtval ook het uiterlijk van uw vloer/muren bepaald.

Pandomo vloer

Pandomo vloeren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, en combineert dit met stijl. De naadloze vloer geeft een ruimtelijke indruk. Het ‘betonnen’ gevoel en de industriele look worden behalve in publieke toepassingen ook steeds meer in de huiselijke sfeer toegepast.

Pandomo vloeren kunnen aan de individuele wensen worden aangepast, waardoor een unieke vloer ontstaat die bij een ruimte past. De duurzaamheid van de vloer is ondanks een dikte van 5 mm gelijk aan hoge kwaliteit parket of zachte natuursteen.

Pandomo Loft

Pandomo Loft betekent stijl en design in perfectie. Het nieuwste product van Pandomo is een uitbreiding op de al bestaande Pandomo vloertechnologie.
Pandomo Loft is een ideale manier om uw bestaande vloer te vernieuwen, dankzij de extreem dunne dikte waarin het toegepast kan worden. Vanaf 2 mm dikte kan het perfect op bestaande vloeren worden toegepast.

De kleuren, maar ook de ‘look-and-feel’ kunnen aan individuele wensen worden aangepast.

Een scherpe offerte voor Pandomo

Voor al uw werkzaamheden van groot tot klein kunt u hier uw aanvraag indienen.

Vraag offerte aan
Back To Top